Bloggstart!

Hej! Och välkommen till min alldeles nya odlingsblogg. Det här ska bli så himla roligt 🙂 Här tänker jag dokumentera mina odlingar, samla på mig massor av kunskap, förhoppningsvis inspirera andra men även odla min egen lust för odling.

Bakgrunden till den här bloggen är att jag bor i en etta mitt i Norrköping, i österläge! Med ett eskalerande odlingsintresse så har jag försökt ta tag i detta på olika sätt. För två år sedan kunde jag inte hålla mig längre, så jag började odla det jag kunde i det här läget och i bostaden jag bor. Jag odlade sallat och persilja i hela köket, fulla balkongen och även i rabatten på innergården. Förra året gav jag mig på pelargoner som jag själv plockat från frö samt odlade lite i en kompis kollegas lott. Och nu i år har jag skaffat mig en alldeles EGEN odlingslott! Där ska jag förverkliga alla mina drömmar om att leva livet på landet, fast mitt inne i stan. Jag vill själv dokumentera hur det hela går och här på bloggen kan ni följa med på min odlingsresa.

Om ni har tips på härliga trädgårds- och odlingsbloggar, några råd att bidra med eller allmänt vill diskutera odling så skriv mer än gärna och kommentera. 

Jag tror visst bloggen börjar NU!

Lotten

Det är här jag ska hänga 🙂 Bilden är från i höstas när jag tog över lotten. 

Annonser

2 tankar om “Bloggstart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s