Om att växa året runt

Hej!

Det är lite galet egentligen när en tänker efter, hur mycket en tänker på sin jordplätt! Och det är ganska fascinerande hur nya idéer kommer, nya lösningar, nya visioner allteftersom mognar fram. Det är väldigt fint och utvecklande att ha en plätt som en kan styra och testa sig fram på. En process som är betydelsefull även om en inte lyckas genomföra allt som en planerat.

Och det är ganska fint att gå upp en solig dag mitt i vintern, peta med skorna i snön och mäta ut hur saker kan få plats och ordnas. När en går därifrån så inser en att det är ca 3-4 MÅNADER kvar innan något på allvar kan börja. Men visionerna och drömmarna finns redan, en ser allt så tydligt och klart. En ritar sin odlingsplan och tittar på den hundra gånger om dagen, som om den kunde växa, som att min blick vattnar. Kanske är det så också?!

Jag visste inte hur levande en odlingsplätt var hela året innan jag började med det här. Hur idéer växer och revideras i huvudet och på pappret. Det är mig verkligen en ynnest att kunna hålla på med det här! Längtan är stor och bultande, men en får påminna sig om att ta hand om vilan som pågår nu, för den kommer en längta efter sen. Allt har visst sin tid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s