Blommor, blommor och lite skörd!

Den här veckan har jag varit förbi lotten och bara insupit samt skördat blommor i oändlighet. Jag kan inte riktigt förstå att detta är mitt mitt mitt, mitt krypin, mitt lilla paradis. Men så är det. Så där kan en sitta och bara sitta, och sitta och sitta. Ni fattar!

26(Ja, ända bort till höbalen och rabatten bakom är mitt!)

26punkt226punkt3

Mitt vardagsstilleben i hallen har börjat. Blommorna vissnar sig lite fula på en vecka och nu kommer det nya sorter hela tiden att byta ut till. Det här måste nästan vara den bästa årstiden. När en gått och varit svältfödd och blir överlycklig av typ en tusensköna i gräsmattan…ja nästan så. Tacksamt iallafall med blomprakt i hem och trädgård!

26punkt4

Idag fick jag även göra den första ”grönsaksskörden”. Rädisorna jag sådde för några veckor sedan i röda lådan har vuxit sig ganska stora, jag fick med mig två hela rädisor hem. Jag säger ju det, tacksam och svältfödd, det måste nästan vara den bästa kryddan.

26punkt526punkt6

Jag har verkligen inte lyft ett finger i helgen, bara sekatören. Tog bussen till lotten, skördade lite, och åkte hem. Nu kan jag lata vidare och titta på nya fina blommor samt knapra på en rädisa eller två!

26punkt7

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s